R&D Food Revolution

R&D food Revolution staat voor innovatie in de culinaire wereld. Rudi Van Beylen en Dirk Peeters zijn de creatieve breinen achter het concept en hebben de smaken van Albert Adrià op de markt gebracht.

CREATIVITY

Hun expertise en hun creativiteit hebben ze samen met Albert Adrià gebundeld. Hierdoor zijn verrassende concepten ontstaan die vandaag al door veel chefs worden toegepast. R&D Food Revolution heeft maar één resultaat voor ogen: “Leverancier van creativiteit zijn, door het aanbieden van innovatieve topproducten!”.

De uitdaging is om met alle communicatie een goed overzicht te brengen van de steeds wisselende producten én de klant hierin te inspireren.

NEW WEBSITE

Na een grondige studie en analyse, kwam Bulldots tot een nieuwe structuur, waarin alle producten overzichtelijk én creatief werden weergegeven.

CONTENT BLOCKS

De content builder speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de website. Bijna elke pagina heeft een flexibele layout die de klant volledig zelf in handen heeft.

GEDETAILLEERDE INFORMATIE PER PRODUCT

Iedere product (of ingrediënt) heeft een mooi vormgegeven detailpagina boordevol informatie. Alle informatie wordt structureel ingegeven via het CMS en kan makkelijk per product aangepast worden. Bovendien kan ieder product gekoppeld worden aan een inspiratie recept.

Naast iedere detailpagina staan er social media buttons, wat het delen van je content vergemakkelijkt.

CALL-TO-ACTION

Wanneer we een nieuwe website ontwikkelen, analyseren we elke pagina op een duidelijk doel en een relevante call-to-action. Hoe beter die gedefineerd is, hoe groter de kans dat het tot een conversie leidt.

Bezoek de website: www.rdfoodrevolution.com.

Contacteer ons