Sivi

Op de kleurrijke nieuwe webomgeving van SiVi (het Technisch Instituut Sint-Vincentius) zie je alle opleidingen in één oogopslag. Dat was onze eerste doelstelling. Daarnaast was er de specifieke vraag voor een inschrijvingsmodule. Ook daarvoor werd een aparte functionaliteit ingebouwd in het CMS.

Lees meer

Decat

De aanpassingen aan de website van Decat vloeiden voort uit een totaalstrategie, waarin de structuurbepaling van de activiteiten voorop stond. Die zijn nu overzichtelijk en duidelijk op de site terug te vinden. Daarnaast werd Intranet geïntegreerd, een afgeschermde omgeving voor het downloaden van documenten.

Lees meer

Revan

De 3 hoofdactiviteiten van Revan stonden voorheen op 3 aparte websites. Dat heeft Bulldots gebundeld tot één site waar ze overzichtelijk naar voor worden gebracht en met de nodige copy in de kijker worden gezet. Benieuwd naar het eindresultaat? Neem zeker een kijkje.

Lees meer

Eskofin

De website van Eskofin kreeg een grondige update om zowel in de smaak te vallen bij de gebruiker als bij zoekmachines. De overall UX (user experience) werd geoptimaliseerd, waardoor bezoekers ultiem surfplezier ervaren. Dankzij SEO-vriendelijke ingrepen, is de website nu ook beter te vinden op Google.

Lees meer

VPOV

We realiseerden een webomgeving waar alle recente informatie rond de varkensveehouderij te vinden is. Leden kunnen inloggen via de website en krijgen een duidelijk overzicht via hun persoonlijke dashboard. Zo blijven ze op de hoogte van alle nieuwigheden in de sector. Nieuwsgierig naar meer over dit project?

Lees meer

Q2-serving

De Q2 is een must-have voor alle topchefs en restaurateurs tijdens een grote evenementen. Bulldots zorgde voor een speciale berekeningsmodule om je voordeel snel te ontdekken. Daarnaast is het via de website mogelijk om snel en eenvoudig een Q2-machine te reserveren.

Lees meer