Op 30 april 2019 vond de eerste editie van Kempen Aan Tafel plaats. Een gastronomisch event en échte culinaire belevenis, voor zowel een B2B- als B2C-publiek, die Bullet Point mee hielp verzorgen tot in de puntjes.

Lees meer

De nieuwe website van basisschool De Fonkel al gezien? Bullet Point heeft gezorgd voor een gebruiksvriendelijke website door middel van een overzichtelijke navigatie en mobile responsive design mét ook nog een leuk design.

Lees meer

De website van Germond werd niet zomaar gerestyled. We zorgden voor de juiste strategische structuur en ook optimale gebruiksvriendelijkheid voor de webbezoeker. Bovendien werd een grootschalige actie opgezet rond de Warmste Week. Ontdek er alles over!

Lees meer

Zorgbedrijf Harelbeke is een autonome organisatie die het aanbod inzake ouderen- en thuiszorg bundelt in een nieuwe structuur om op die manier een sterke openbare dienstverlening te blijven garanderen. Wat vind jij van hun nieuwe website?

Lees meer

R&D food Revolution staat voor innovatie in de culinaire wereld. De uitdaging is om met alle communicatie een goed overzicht te brengen van de steeds wisselende producten én de klant hierin te inspireren.

Lees meer

De nieuwe website van Didess moet aanzetten tot het delen van inspiratie, creativiteit en expertise met chefs in binnen - en buitenland. Benieuwd of we daar in geslaagd zijn?

Lees meer